grattis!

grattis verldens bästa mamma :)!


H-E-J

hejsan :) idag hade vi gladiatorerna i skolan det gick väll helt okej för mig .., men sen efter de åkte jag och shoppa med mamma i huddinge centrum jag köppte present till henne :). kan säga det i blogge för hon läser den inte.. hon fyller år i morgon, sen fick jag nya jeans och ny tröja och en ny söt vår jacka :) just det jag fick strumpor också (a) ni kan få lite dåliga bilder på det jag köpt..
PUSS




en dålig bild på min jacka .. orka inte ladda upp..,


tröjja man ser inte så bra , .. men men


jeans

hejdå!

 


outfit och nån bild (a)


nån bild..


kanske inte en så bra bild, men detta är dagen!
svarta jeans-gt
skarf(?)-H&M
svart tröja-Bik Bok


hejsan igen!

hejsan! om jag får säga det själv så tycker jag att jag är rätt bra på att uppdatera massa inlägg eller vad tycker ni?? :) aja nu har jag ätit och sofia har gått hem =/ så nu har jag inte så mycker för mig eller jo det äna jag tänker på att jag inte vill vara med på gladiatorerna i skolan i morgon och de ska jag vara med i nått som kallas banan men jag vill värkligen inte vara med iden ..  ! jag gör vad som hälst för att inte vara med där ..!!!! snälla hjälp mig! <33 och sen ska jag vara med i lite andra saker också jag kan nämna det om ni vill asså säga vad jag ska vara med i ^^ : banan , gatuloppet , duellen , tupfektning? , och nått som heter hänga längst som jag inte heller vill vara med i ... aja men sen vad jag inte så mycket mer om dagen i morgon tyvär men det här får räcka. puss och kram svenbanan!


hallo=)

hejsan dagen har vart seg om man säger så men nu sitter jag här med världens bästa sofia :D <333 som har stukat foten =/ men jag tycker hon ska gå med kryckor med dubbar istället för att ha så ont i foten so  hon har nu .. <3 aja nu kommer lite bilder. puss!








okej okej okej..

okejdå.. ni kan få veta lite om min dag då.. först var vii skolan  sen kom jag hem satt lite vid datan sen åt jag sen läxor ;) och  nu datan igen :D och så kan ni få en bild på dagens klädsel..


tröja-gina
linne under-gina
jeans leggings-gina

ha det gött!


hehe..

hej orkar inte skriva om dagen idag.. :$ <33 men ni ska få lite bilder på dagens vill ha :)
  dagens färg:
BLÅ 


en bikini som jag vill ha + under del

brillor har såna fast i nån sorts rosa :)


en snygg härlig jeans jacka

ett fint halsband snyggt med ett vitt enkelt pösigt linne



en vanlig tröja vill ha en sån i vit också..


en jätte söt blus snygg till vita shorts.


//linda

 


snart...

snart ska jag :
äta
byta om
träna
duscha
titta på tv..
..sova.. Zz

kort om dagen:
jag vaknde typ kl sju sen klädde jag på mig .. sedan vidare till skolan, i skolan var det en vanlig dag vi öva lite på vår  ....... 1 :) mer får ni inte veta..


klädsel:
jeans
tröja
kofta
skarf (stavas??)



HISS ELLER DISS?


hej

har sovit över hos hanna :) det var skojj! <33 och nu ska jag gå vidare till nästa punkt ;) snart kanske jag ska till gurra vi får se ska träffa ida elli danne gurra(ofc) och sen vet jag inte mer .. ;/ men ha det bra puss!


''naaw''


hallo

nu har jag tänkt att börja BLOGGA här :) . vad tycker ni om den smarta iden =) nu är jag med värdens bästaste hanna :D puss PS. hade vart kul att träffa dig i morgon ..

LIINDA!!

hejhej ida här. linda vet inte att jag skriver det här, men linda nu e det såhär att jag chansade på den här inloggnings saken,, ja din gamla vanliga och så har jag lagt in designen, så ta och börja blogga!!! puss <3 ida/idaheimburger.blogg.se

hej igen..,

ja som sagt just nu bloggar jag lite för mig själv efter som att det år ingen som läser min blogg efter som den är ny.. men jag ska fråga ida om hon kan sätta in min design igen fast på den här bloggen, men det får vi se ;) för jag tänker inte börja skriva här enbart om det´är ingen som läser den och läser min gammla blogg men jag ska vänta och fråga ida om det går , om hon inte orkar då kan jag inte skriva på den här bloggen ;( om det går så ska vi vara glada ! så kan jag skriva på denna blogg i stället ;D men det får vi se kan fråga ida idag ska träffa henne idag :) tror jagmed elli och LALALA ;s  aja hejdå nu ska jag fråga elli och ida.. aa och LALALA men hejdå då!

kramkram




elli och ida gammla bilder! men fina <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0