elli gästblogg 0

Nu sitter Linda och säger "ellii.." "elliiiiiiiiiiiiiiiii" ... hahha, hon dampar.. :p <3

pusss


stor data :O

nu ska vi ladda upp lite bilder från elli's mobil ;P elli säger att jag ska köpa blom kort .. :S .. (från elli; jag sa guldkort men hon hör lite dåligt.. nu har hon fri entre på blomman hela året!!)

jahapp det där var visst en header..

Jag får pizza från Peter..



elli (elli; skit i mitt ansikte för faaan och glo på kläderna or not .. (a))

Eh.. vi hade typ tråkigt ?..

Fler bilder kommer, håll ut vi älskar er pusspussLindaärberoendeavattsmsamedAntonmenjagälskarhenneiaf/elli


nu drar jag till elli! ;) <33

hejsan  nu drar jag till elli som sagt!! :D ska sova hos henne idag!! ;* <333 så jag har lite brottom nu .. ska ringa henne nu, aja vi ska ialla fall ha skit kul ;D
KRAM


bion kanske inte var bra, men kvällen var bäst!


isacsson och heimburger

mina idor är i thailand ;o jag saknar er jätte mycket redan !!!!!! <33333333333 
usch!.. kom till baka :D
 


i miss you!

ida snälla kom till baka vet att du har det skönt där i thailand, men jag saknar dig! och det var dom orden jag syfta på så..
JAG-SAKNAR-DIG


färlåt

orkr inte ha nån speciell design... den var enkel.

vaknat..

hej nu har jag precis vaknat eller det kanske var en halv timme sen men aa, så nu ska jag äta frukost sen duscha sen packa och sen ska jag stå ute och sälja kakor bullar fika bröd och allt möjligt i huddinge centrum klockan 12 så
kom och köp ;)

men nu ska jag äta frukost med mamsen ! aha vi ses!!
KRAM
(VI SKA SÄLJA TILL KLASS RESA!)


ny design på G!

;)

:)tillbak.

så nu har jag tagit den ''goda'' host medicinen.., aj strunt i det ..idag var jag med celina och sofia hos celine. vi kolla på film och sjöng singstar :D min hals vr helt knäpp som den har vart i 2 månader nu . så jag kunde inte sjunga x) .. haha jag lät helt gräslig, vissa toner lät lite bättre en dom andra i alla fall , så det var den ända braiga.. :P

aja nu så sk jag snart stäng ner datorn och sk sova för jag är jätte trött .. Zzz..

KRAM!


träning avslutad! :)

hejsan det här blir nog mitt end inlägg för dagen.. just nu har jag precis tränat i några timmar , sen nu ska jag duscha och göra min spansla läxa .. -.-' inte det roligstee men iaf.. imoron ska den vara färdig tränad 15 glosor .. så jg hr lite att göra nu va?.. sen i morgon ska jag kanske vara med emilie ^^ <33 asså efter skolan .
och vet ni
det är bara 2 dagar kvar till sport lovet nästan 1 !!!!!!!!!!!!!
aja nu orkar ja inte blogga mer hej då
KRAM


Sophia gästbloggar och berättar om sin lillasyster





Jaha, känns nästintill nostalgiskt att skriva här på blogg.se efter att jag för två år sedan gick över till metrobloggen. Så vem är jag? - Jag är Sophia Nordlöf och är Lindas 8 år äldre syster. Har ni funderat på att skaffa er en lillasyster ska ni veta att det är bland det jobbigaste man kan ha, dom lånar ens saker utan lov, pillar på ens mobiltelefon, är allmänt jobbig och pratar sönder ens serier. Linda kan vara så, hon är hopplös.

Men en lillasyster kan också vara bland det mest fantastiska man har, precis så är Linda. När jag bodde hemma var bland dom jobbigaste kvällarna dom då jag var barnvakt åt Linda. Nu när jag flyttat hemifrån är dom kvällarna jag är hemma hos mamma med Linda bland dom bästa. Nu ligger vi i Lindas säng och ser det sista på OS. Vi tjaffsade vid matbordet idag, men vi hade en riktigt mysig eftermiddag med skratt och flams. Precis så som det brukar vara. Linda är en person jag alltid har roligt med, när jag var 13 och Linda var 5 trodde jag aldrig att jag frivilligt skulle spendera tid med Linda. Nu när jag är äldre känns det som om vi kommer ha riktigt kul när vi blir äldre. Kanske låter det konstigt, men Linda är inte bara min lillasyster, hon är även min bästa vän. Självklart har jag andra bästa vänner men Linda kommer alltid att vara speciell. Hon är den bästa tjejen man kan tänka sig och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Även om vi bråkar med varandra och vi kan skrika på varann så blir vi alltid sams.

Linda, det finns ingen bättre människa än dig. Du är den mest godhjärtade person jag känner och tänker alltid på alla andra i första hand. Och jag ska berätta en hemlighet för er som läser det här. När Linda inte märker brukar jag titta på henne, jag brukar lyssna vad hon sjunger för låtar då hon sjunger i duschen, jag brukar titta på henne då hon ligger och tittar på film bara för att jag älskar henne.

Som den fotbollstokige tjejen jag är blev jag galen då Linda jämt ville visa upp sina friståenden framför TV.n när vi var yngre då jag satt och tittade på Djurgårdens matcher. Linda vägrade flytta på sig förrän jag tittat och jag skrek på henne att hon skulle vara tyst och försvinna från min åsyn. Linda, jag sa aldrig att jag tyckte att du var duktig. Jag har alltid tyckt att du har varit duktig, även om du är ute på gympagolvet eller skriver en svenskaläxa eller larvar dig framför spegeln så ska du veta att jag är otroligt stolt över att vara din storasyster. Jag vill bara att du ska veta det.


Jag älskar dig Linda Marie Agneta Nordlöf ♥

/ Din storasyster Sophia


test

namn : linda agneta marie nordlöf

piercingar : ahh.

tatueringar : naaj

längd : 155,5 ;D

skostorlek : 37

hårfärg :
venne x)

fräknar : nej inte vad jag vet..

motto : vara sig själv, och står för den man är.

kär? mm..

önskar du att du bodde någon annanstans : nej det tror jag inte.

röker du? gud neeej!!!!!!

vilken parfym använder du : annvänder knappt parfym..

vad är du rädd för? ORMAR! och mördare..

gillar du att tvätta? haha nej , don't me like !

gillar du berg- och dalbanor? jaa :D os


senaste:
du köppte?
skid grejer

Låten du hörde: knock you down
 
Personen du ringde? mamma ^^

Personen som ringde dig? dolt nummer..
 
TV-program du såg? os vancover

Person du tänkte på? hehe , det vill ni allt veta.



Har du någonsin:
Gråtit över en kille? 
mm..
 
Gråtit över en tjej? mm..
 
Ljugit för någon? jaa , det har säkert alla glort nån gång :p om man tänker efter.

Varit i slagsmål? näähädu

Blivit arresterad? nej
 
Träffat någon från internet? nopp.




Kan du sjunga? haha nej det kan jag inte påstå..







man är tillbaka! (hel ^^)

nu har jag kommit hem från läkarn , eller i för sig det var ett tag sen .. :P men om man säger så här, precis just nu har jag precis ätit. haha det lät lite saik x) men aja.. nu ska jag vara lite SEEERIÖS  :D hihi tror inte att det funkar men jag gör mitt bästa ;) . haha hör på det här rimmet ! : hej snygga valnöt du var ingen klar nöt!
aja aploder till dom som fatta själva skämtet med rimmet !

och nu har jag inga goda nyheter längre .. :$
så .. :
KRAM


-

nemen hej!
 nu har jag kommit eller det var ett tag sen,
okej för ca. en timme sen kom jag hem från skolan.
skolan var helt okej faktiskt..  i morn är det slöjd :D me like ^^ och så har vi typ bild ..
men lite senare idag ska jag till läkarn och prata om min veteran hosta ;s .
 haha kanske låter lite knäppt.. men just nu skulle ja gjort min matte läxa ,
 som jag inte hitta .., så jag får göra den nån annan dag .. 
 just nu sitter jag och grubblar igenom mina tankar om två personer, aja nu pallar ja inte skriva mer ..
KRAM


lite spegelvänt ^^ men men..


..Zzz..

detta inlägg blir inte så långt om man säger så .., ska typ sova nu.. :/ men träningen var skoj jag körde 1 ½ skruv till stående .. asså det var första gången jag ställde den ^^ <33 men aja ska inte skryta mer .
godnatt !
KRAM


träning snart ..

nemen hej ! idaga har det var en vanlig skola dag tills kl halv 11.. då hade vi innebandy tunering som jag inte var med på för att jag inte diggar sporten innebandy jag älskar nästan all sport men inte innebandy ! :P det är nog inte min grej helt enkelt, men aa.. nu sitter jaga här ska snart byrta om till träningen som börjar snart eller om en timme ^^ men det är snart för mig..  jag bloggar kanske ett inlägg förhoppningsvis ett inlägget efter träningen vi får se vad som om jag hinner antagligen gör jag det.. jag ska bara äta och duscha sen ska jag logga in på msn och då kanske jag kommer blogga asså inte på msn men efter som att jag är inne på datorn är det ju bara att slå upp blogg.se för jag ska kolla lite bloggar också innan jag somnar och facebook =)
jag måste nämna det alla säkert redan har nämnat på sina bloggar ! linda låt komma till saken! okej GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN OCH VÅREN!!! det spelar ingen roll hur varmt det är jag vill bara att snön ska bort!!!! så snabbt som möjligt ..!
aa och nu ska jag berätta lite om morgon dagen ;) . i morgon börjar vi med idrott på morgonen som börjar kvart i nio så då får jag lite sovmorgon ^^ <33 me like!! sen efter det har vi engelska -.- inte det roligaste ... sen tror jag vi har typ matte -..-!!!? inte heller det roligste sen kom jag inte i håg så mycket mer x) sen efter skolan har jag inte bestämt vad jag ska göra .. ska kanske fråga nån kompis :D <33
aja nu tror jag hatt jag är klar det var länge sen jag gjorde ett sånt hät långt inlägg ;P så jag tror det här får räcka nu har ni fått reda på all min information som fins ;) så nu tackar jag för mig ! ska byta om nu .
KRAM


skippa förra inlägget ;)



sötaste bilden !

jag tyder vad det står: jag tycker att på dagis är det dumt att bajsa i andras skor.


*host* ''minus'' *host*

jag kan inte ladda upp några bilder på dem här datan.. :/


god morgon.

ja som sagt god morgon! jag vaknade ungefär vid 07.40..
och så nu har jag suttit vid datan ett tag, senare ska jag äta
frukost med aa gästerna och co . sen ska jag bara chilla.., ta det lungt . tills jag ska träna vid kl 17.00-20.00.
så nu har jag inte så mycket mer att skriva .. ha en forsatt bra dag! KRAM :)


kära elli som jag skulle vart med igår.. <3


skid inköp hos.. hi:sport factory outlet

som rubriker säger idag har jag vart i stuvsta och handlat en skid jacka, hjälm och skidglasögon. vem vet ni kanske får bilder på inköpet ;)
aja igenkligen skulle jag vara med kära elli som jag inte kunde för vi fick gäster precis när vi skulle åka hem..
så ahh... som det ser ut nu har vi gäster och vi hat precis ätit ..
KRAM!


min jacka.   HAHA.. man ser typ ingen ting .. -.- men den är blå ialla fall ;)


min hjälm :)


mina skidglasögon :P


haha ni får kalla mig ego!.. helt okej ;)


i love the voice...

nån gång måste man nämna det !..


grattis gumman!

grattis ida maria heimburger!! ;*


romme avklarad ;D

hejsan har vart i romme och och skidor med skolan eller klassen ;P :D <33
aja det var i alla fall kul!  nu lägtar jag bara till kära säfsen :) vill åka mer vita backar ..!

aja puss!


gammal bild ! men jag älskar dig sis!


ida! <3

ida du är som solen du är som den fina utsikten du är allt ! det är för vårt att beskriva dig du lyser upp min dag!jag vet inte vad jag skulle göra utan dig .. det går inte ens att tänka på meningen , sen första gången jag såg dig så visste jag att det skulle vara vi ! annars skulle inte jag lyckats ..! jag älskar dig mer en mest !!!


tävling på G!

hej jag är med i en tävling där det är en som lottar ut ett jätte snyggt armband!! (passar till allt!)
LÄNK! : http://mariasplace.blogg.se/2010/february/tavling.html?_tmp=adbdaf375ec2cc4158785a890bab680acd6efc4a

kram!!

glad alla ♥ dag :* !


valentine's day!

hej har vart och sätt valentine's day den var bra rekomenderar den för en tjej INTE för en kille :P så detta var en typisk tjej film men väldigt bra.

kram!


bio med syster!

idag ska jag på bio med syster sophia :). ska bli kul men jag vet inte vad jag ska ha på mig ... :P
lackleggings vs jeans... hmm svårt men nu tror jag vet ... jag ska ha strumpbyxor och nått änkelt till :) kanske ett skärp till också ... :P ni kan få en liten outfit bild innan jag rör mig till tåget..
PUSS!

FORSÄTT RÖSTA PÅ DIN FAVORIT BLOGG!


godnatt !!


MADE IN SWEDEN

haha *stolt* fick kolla på made in sweden  ;D!

pop-corn!! x)

haha hej-san! x) jag sitter och chattar med bästa polarna ;D<333333
ida blom anton danne :D och ludde som inte svara  -.-....  har inte så mycket mer att söga haha
DAGENS MENING : GENOM FÖNSTRET!!


shopping och design och media utagning.

hejsan idag var det en vanlig dag i skolan för utom att vi hade utagning i design och media .., tyvär vet jag inte om jag har kommit in en , men man får hoppas på det bästa . lite senare på dagen asså efter design och media grejjen åkte jag ida och emma till huddinge centrum och shoppa:D det var skojjigt ;) nu ska ni se vad jag köppt :)


tröja och ett skärp det syns inte så mycket asså skärpet men det är en rosett på ;)


och en mysig halsduk :) det var REA på den.

och sen köppde jag ett vanligt silvrigt deadem :) men har ingen bild men ni fattar väll vad jag menar ett sånt där enkelt på glitter ;)..

aja kram och glöm inte att rösta :D<3333
PUSS!


RÖSTA! NU..

nu har jag tänkt att ha en lite röstar tävling! ni ska rösta på den blogg av dom nominerade ni tycker är bäst! LYCKA TILL!






NOMINERADE!:

KENZA: www.kenzas.se

TYRA: www.tyras.se

KISSIE: www.kissies.se

FOKI: www.fokis.se

DESSIE: www.dessies.se

PAOW: www.paow.se


PUSS!


I ♥ H&M


bowling :D.. och tea party -.-

hej idag hade vi elevens dag och jag bowlade med ida , michelle och felicia :) <33 det gicg rätt bra faktiskt ;) för att vara mig ., haha ;P men sen efter det åkte vi hem och åt i skolan sen så hade vi rastis och det var kul då spelde vi kort alla fyra ;D och sen efter rastis hade vi tea party ;s inte det roligaste om men säger så jag och ida snacka engelska med två som heter sebastian och matias , som sagt inte det roligaste ..., sen gick jag hem med ida simin gurra och alle :)<3 haha ..  och nu är jag hemma och ligger i min säng med datan i knät. just nu har jag inte så mycket mer att säga m .. ska snart träna och göra spanska läxan tills i morgon.. :s 
puss och kram
!



exakt där var vi!
bild källa : google


sjuk.. ;s

hejsan ligger här i soffan och är sjuk , tror att det är från sprutan som vi tog igår (svininfluensan sprutan2).
har inte så mycket mer att säga.. =/ .. kan inte pussa er idag så jag säger bara hejdå!<33


RSS 2.0